Fordítás, tolmácsolás

Hirdetések

figyelem, visszaélés
1093, Budapest, Zsil u. 7. 3/3.

E-hiteles fordítás Budapest, jogi szakfordítás Budapest E-hiteles fordításra vagy jogi szakfordításra lenne szüksége Budapesten? Fordító irodánkban sok éves szakmai tapasztalattal foglalkozunk e-hiteles fordítással, illetve jogi szakfordítással egyaránt. Emellett tolmácsolást, lektorálást is vállalunk, szintén ...

Telefon06-1/456-0220, 06-1/456-0221, 06-1/456-0222
E-mail
Térkép

Magas szakmai színvonalon végzünk okirat fordítást, jogi fordítást, szerződés fordítást Budapesten. Továbbá műszaki, speciális szakszövegek vagy általános szövegek fordítását is ellátjuk, pontos és gyors munkavégzéssel, már számos éve, Budapesten. Akár ma ...

Van az úgy, hogy kiváló szakemberek vagyunk valamiben, az idegen nyelvvel is barátkozunk, viszont akár munkánkból kifolyólag akár magánéletünkben elakadunk, ha hivatalos dokumentumot kellene hitelesen lefordítani idegen nyelvről vagy idegen nyelvre úgy, hogy aztán egyenes háttal merjük vállalni a fordítás tartalmát.

Nem kell ezen a helyzeten aggódnunk, ha felkeresünk egy olyan irodát, ami a fordításra specializálódott. Egy ilyen irodában gyors elkészülési határidővel tudják vállalni idegen nyelvről magyar nyelvre a fordítást, illetve a magyar tartalom átfordítását is. Az sem jelent manapság gondot, ha mi nem a szokványos német, angol, olasz vagy francia idegen nyelvi dokumentummal állítanánk oda, ugyanis olyan nyelveken is vállalják a hivatalos fordítást, mint a bolgár, dán, portugál, horvát, szlovén, skandináv nyelvek. Hitelesítés gyanánt pedig a fordítóiroda záradékkal látja el a kész fordítást vagy elintézi annak közjegyzői hitelesítését.

A cégek mindennapos életében is hasznos a fordítóiroda, ugyanis hanganyagokat, üzleti levelezéseket, szerződéseket, mérlegeket, szakszövegeket, tendereket, reklámokat is fordítanak ezen irodák, vagyis bármit, ami fordítható.

Ahol fordítást vállalnak, ott általában a tolmácsolás is igénybe vehető. Erre sem csak a sportesemények szinkrontolmácsolása a jó példa, hisz a hétköznapokon is kerülhetünk ilyen szituációba. Akár egy adás- vétel esetén, egy szerződéskötéskor, ha külföldi a partnerünk. A munkahelyünkön megrendezésre kerülő üzleti tárgyalásra is hívhatjuk őket segítségül, vagy rendezvényekre, oktatási előadásokra.

A mai multinacionális és nemzetközi összefonódások világában ez egy szükséges szolgáltatás, mely a nyelvtudással rendelkezők kiállását is magabiztosabbá teszi. Fontosságának helyet adva, ez a kategória a fordítóirodákról, tolmácsokról szól, akik Budapesten és vidéken, akár Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében vállalnak fordítást vagy tolmácsolást.

Legfrissebb